Legfrissebb termékünk

Az Autopress KFT. 1984. június 13-án alakult, mint Autopress GMK 100% magántulajdonként. Tevékenységünk személy és tehergépkocsi fékalkatrészek gyártásával kezdődött, melyhez először a ferodolt, későbbiekben a vas alkatrészeket is mi készítettük.
A vasgyártásból 10 éven belül kialakult egy lakatosipari tevékenység, mely még mindig az autóipart szolgálta ki: fékpofa, fékbetét, kipufogó, lengővilla, aláfutásgátló, üzemanyagtank, felépítmény gyártással.
Ez időn belül 500m2 csarnokunkból 6600m2-es ipari területre költöztünk, melyen 1200m2-en folytattuk tovább a munkát. A gyártás mellett a cég a kereskedés irányába is elindult, mint pl.: autósbolt és autókereskedés.
1999-ben GMK KFT.-vé alakult és gyökeres változáson ment át: a lakatosipari tevékenység a cég 90%-át tette ki. A síklemez megmunkálási profilt erősítettük, amelyet lemezolló, présgépek, mélyhúzó, sajtológépek segítségével végeztünk. 2002-ben vásároltuk első lézervágó gépünket és a meglévő termékeink mellett megkezdtük a gépelemgyártók félkész- és késztermékekkel való kiszolgálását. Telephelyünk szűknek bizonyult, így további lépésként gépek vásárlásával párhuzamosan (cnc-élhajlító, cnc-lemezolló, fűrészgép, profilhenger, láng és plazma vágó, hegesztőgépek, 2db lézer, esztergagép és megmunkálóközpont , valamint eszterga- megmunkálóközpont, autódaruk) egy 7.8 hektáros ipari területre költöztünk, ahol új építésű összesen 6500m2-es épületekben, 1200m2-nyi irodahelyiségben folytatjuk meglévő és új gyártásunkat. A 2006-os évtől bérmunkával is piacot hódítottunk.

2008-tól tevékenységünk bővült magyarországi, bulgár, német, román, olasz, görög bányászatokból származó kőzetek megmunkálásával illetve kis- és nagykereskedésével. Termékpalettánk igen sokszínű. Forgalmazunk falburkolatokat, padlóburkolatokat, zúzalék köveket, sziklakerti köveket, görgeteg köveket illetve kerti kiegészítőket. 2015-ben vállalkozásunk bővült egy 10 000 m2 alapterületű szerencsi telephellyel, ahol gránit, márvány mészkő tömbök feldolgozásával is elkezdtünk foglalkozni, amelyekből burkolatokat, ablakpárkányokat, fürdő és konyhapultokat készítünk nemes kőzetekből.

Várjuk Ön és üzleti partnereik megkeresését e tevékenységekkel kapcsolatba a környék legkedvezőbb áraival.

BEMUTATÓ TELEPÜNK

Cím:
4461 Nyírtelek, Ipari út 2.

Mail:
info@autopressko.hu

Telefon:
+36 42 461-100

AZ AUTOPRESS

2008-tól tevékenységünk bővült magyarországi, bulgár, német, román, olasz, görög bányászatokból származó kőzetek megmunkálásával illetve kis- és nagykereskedésével.

Többet szeretne tudni?

Find Us On Facebook

Szeretne a legújabb akcióinkról, termékeinkről és szolgáltatásainkról azonnal értesülni?

Lájkolj

KÖVESS